BENG trainingen in volle gang

10 collega’s krijgen extra training over EP-W, BENG-normen en advisering. Komkommertijd en de stilte voor de eindejaarsstorm benutten we zo goed mogelijk.

Onze collega’s worden tijdens deze training voorzien van de nodige kennis om conform de NTA 8800 de energieprestatie van woningen te waarderen. Mooie extra basiskennis om aan het palet toe te voegen of aan te scherpen. Wat leren we deze 3 trainingsdagen?

  1. Dag 1 is een theoriedag waarbij de diverse bouwkundige constructies en het opnemen van woningen worden behandeld.
  2. Dag 2 is een theoriedag waarbij de diverse installaties en het invoeren van een energieprestatieopnames centraal staan.
  3. Dag 3 is een praktijkdag op locatie waarbij alle opgedane theorie samenkomt. Collega’s doen zelfstandig een EP-opname, vervolgens wordt het resultaat van de opname gezamenlijk uitgewerkt en bediscussieerd.

Meer inzicht in de algehele status van een woonwijk, gericht een paar complexen aanpakken of voorbereiden op all-electric? Kies voor Operatie Woningscan of Isolatie Geregeld. Misschien komt binnenkort één van de extra getrainde adviseurs wel op bezoek binnen jouw project of programma.


Het laatste nieuws