Van Nationaal naar Lokaal Isolatieprogramma

Sneller, slimmer en socialer isoleren met het Nationaal Isolatieprogramma (NIP). Met dit programma gaan we in Nederland de komende 8 jaar 2,5 miljoen woningen isoleren. Mooie klus! Gemeenten pakken een belangrijke rol bij de ontwikkeling & uitvoering van de lokale isolatie aanpak. Samen activeren we bewoners om te isoleren en energie te besparen. Hoe kom je tot een meerjarige lokale integrale aanpak waarbij eigenaar-bewoners deelnemen aan de gezamenlijke isolatie reis?


Slimmer & socialer isoleren


In 7 stappen naar een lokaal isolatieprogramma

Met slimme software, training en een helpdesk realiseren we stap voor stap samen energiebesparing. Van inschrijven tot inkoopactie(s) tot de ondersteuning bij de ISDE aanvraag van bewoners. Bewoners ervaren extra besparingen & comfort door de aangebrachte isolatiemaatregelen.


Aanpakken?!

Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar die naadloos passen binnen het isolatieprogramma (NIP). De implementatie is altijd maatwerk. Denk aan lokale gezichten, het betrekken van maatschappelijke organisaties en passende werving. In alle gevallen ontzorgen wij burger, woningcorporatie & gemeente. Hoe transformeer jij van de nationale aanpak naar een passend lokaal isolatieprogramma?

NIP Programma’s

Verduurzaam met NIP & ISDE support. Ontzorg de inzet van grote maatregelen, zoals spouwmuur-isolatie, isolatieglas in vele maten etc. Faciliteer doe-het-zelf mogelijkheden.

Isolatie Partners

Ondersteund de lokale uitvoering van isolatieprogramma’s van gemeenten. Doe mee als installateur, aannemer of isolatiespecialist met projecten in jouw regio.

Operatie Woningcheck

Met een modulair opgebouwde woningscan weten bewoner en opdrachtgever in korte tijd meer over de woning, de kansen en het portfolio.


Case: Gemeente GoirleZelf samenstellen


Er is een bericht verzonden naar je mailbox.