Van Nationaal naar Lokaal Isolatieprogramma

Sneller, slimmer en socialer isoleren met het Nationaal Isolatieprogramma (NIP). Met dit programma gaan we in Nederland de komende 8 jaar 2,5 miljoen woningen isoleren. Mooie klus! Gemeenten pakken een belangrijke rol bij de ontwikkeling & uitvoering van de lokale isolatie aanpak. Samen activeren we bewoners om te isoleren en energie te besparen. Hoe kom je tot een meerjarige lokale integrale aanpak waarbij eigenaar-bewoners deelnemen aan de gezamenlijke isolatie reis?


Slimmer & socialer isoleren

4 verschillende oplossingen binnen het isolatieprogramma in een vierkant blok, verdeeld in vier delen. Lokale aanpak isolatie 750.000 koopwoningen, eigen initiatief eigenaar-bewoners isolatie 750.000 koopwoningen, isoleren van 1 miljoen  huur- woningen door verhuurders of
energie besparen samen met gemeenten en brede maatschappelijke coalitie.
Het deel met nadruk is lokale aanpak isolatie 750.000 koopwoningen

In 7 stappen naar een lokaal isolatieprogramma

Met slimme software, training en een helpdesk realiseren we stap voor stap samen energiebesparing. Van inschrijven tot inkoopactie(s) tot de ondersteuning bij de ISDE aanvraag van bewoners. Bewoners ervaren extra besparingen & comfort door de aangebrachte isolatiemaatregelen.

7 stappen voor volledige ontzorging op een horizontale tijdlijn:
Gratis aanmelden
Energieklusser op bezoek
Installatie maatregelen
Advies & aandacht
Nazorg & support
Energiebesparing
Blije bewoners

Aanpakken?!

Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar die naadloos passen binnen het isolatieprogramma (NIP). De implementatie is altijd maatwerk. Denk aan lokale gezichten, het betrekken van maatschappelijke organisaties en passende werving. In alle gevallen ontzorgen wij burger, woningcorporatie & gemeente. Hoe transformeer jij van de nationale aanpak naar een passend lokaal isolatieprogramma?

NIP Support

Verduurzaam met NIP & ISDE support. Ontzorg de inzet van grote maatregelen, zoals spouwmuur-isolatie, isolatieglas in vele maten etc. Faciliteer doe-het-zelf mogelijkheden.

Isolatie Partners

Ondersteund de lokale uitvoering van isolatieprogramma’s van gemeenten. Zo wordt het aanvragen van landelijke ondersteuning gemakkelijker voor woningeigenaren.

Energieadvies
aan huis

Met een modulair opgebouwde woningscan weten bewoner en opdrachtgever in korte tijd meer over de woning, de kansen en het portfolio.


Case: Gemeente Goirle

Vrouw vervangt een douchekop in een badkamer


Zelf samenstellen


Er is een bericht verzonden naar je mailbox.