Whitepaper activatie en bewustwording door warmtescans

Warmtescans creëren bewustwording en activatie

In Nederland zijn circa 2 op de 3 woningen onvoldoende geïsoleerd. Veel huiseigenaren weten niet wat de isolatie-status van hun woning is of denken onterecht dat hun woning al voldoende is geïsoleerd. Hierdoor blijft de verduurzaming van de gebouwde omgeving achter. Wat hebben we nodig voor een succesvolle energietransitie? Gedragsverandering. Hoe? Door de verspreiding van warmtescan rapportages op maat wordt de isolatie-status inzichtelijk voor huiseigenaren. Zo worden bewoners betrokken bij de energietransitie.

De inzichten in deze whitepaper zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op 1.100 enquêtes afgenomen onder bewoners. Wil je meer weten? Klik hier en download direct de whitepaper!


Het laatste nieuws