Begin vandaag met energie besparen

Samen met andere Capellenaren voordelig je huis verduurzamen.

Interesse? Meld je aan voor de collectieve inkoopactie.


Aanmelden voor de inkoopactie

Wil je aan de slag met de inkoopactie maar weet je nog niet precies hoe? Meld je aan, en we nemen contact met je op. Hiermee ga je geen verdere verplichting aan.


Hoe werkt de inkoopactie?

Meld je binnen 1 minuut aan.

  1. Kies de maatregel waar je in geïnteresseerd bent
  2. Vul je adres en contactgegevens in
  3. De installatiepartner neemt contact met je op om te bekijken wat je nodig hebt, en maakt een offerte
  4. Jij kiest of je aan de slag wilt, de partner installeert het vakkundig
  5. Je krijgt als Capellenaar korting
  6. Na installatie vraag je ISDE subsidie en eventueel subsidie van het Capels Isolatie Plan aan
  7. Je bespaart nu elke maand geld op je energierekening!

Lukt het niet om een afspraak te maken? Neem contact op met de klantenservice via service@energieklus.nl of bel/WhatsApp met 010- 899 55 10.


Aanbod inkoopactie

Bodem isolatie

Bespaar tot €140 per jaar*

Investering*

€2.000

Terugverdientijd**

12 jaar

Wat is bodem isolatie?

Het is heel simpel eigenlijk. De installateur spuit isolerende parels in de kruipruimte. Die drijven op het water of liggen op de grond en houden de kou van de grond tegen! Je ziet het verder niet, maar bodem isolatie is ook echt een comfort verbeteraar.

Voor wie?

Heb je vaak last van koude voeten? Of is je woning voor 1980 gebouwd? Of ervaar je vaak tocht of vochtproblemen? En heb je een kruipruimte? Misschien is bodem isolatie iets voor jou! 

Met onze betrouwbare partner

De naam zegt het al, isolatiespecialist.nl is een expert in isolatie en maakt mensen door heel Nederland blij met een beter geïsoleerde woning. Kundig en betrouwbaar, ze staan voor je klaar.

Isolatieglas

Bespaar tot €360 per jaar*

Investering*

€2.900

Terugverdientijd**

10 jaar

Wat is isolatieglas?

Isolatieglas is dubbelglas met een speciale laag ertussen, die extra isoleert. Daarmee houdt je huis veel meer warmte vast. De installateur vervangt de ramen, en soms ook de kozijnen.

Voor wie?

Heeft je huis enkel glas? Of is de woning voor 1980 gebouwd? Of zie je regelmatig een dun waterlaagje (condens) op de ramen? Dan is isolatieglas een mogelijke verbetering.

Met onze betrouwbare partner

Sens Glas is een bedrijf van vakmensen in het zetten van isolatieglas. Met hun formulier weet je snel wat isolatieglas voor jou kan betekenen. Daarna helpen ze je natuurlijk ook verder met installatie.

Hybride warmtepomp

Bespaar tot €680 per jaar*

Investering*

€3.199

Terugverdientijd**

5 jaar

Wat is een hybride warmtepomp?

Een warmtepomp verwarmt met elektriciteit in plaats van gas. De buitenunit gebruikt energie van de lucht, en de binnenunit werkt samen met je CV-ketel.

Voor wie?

Is jouw huis al goed geïsoleerd? Of wil je uiteindelijk van het gas af, maar hoeft dat niet in één keer? Of is de CV-ketel aan vervanging toe? Een hybride warmtepomp verlaagt je energierekening flink.

Met onze betrouwbare partner

HeatTransformers helpt je graag verder als je interesse hebt in een warmtepomp. Zij kunnen je precies vertellen of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp en gaan ook over op kundige installatie als je verder wilt.

* De bedragen zijn een indicatie. Jouw woning is uniek, dus in de praktijk valt het altijd iets hoger of lager uit.

** Dit is inclusief ISDE subsidie. Laat je twee maatregelen uitvoeren? Dan ontvang je nog meer geld voor je huis. Misschien kom je ook nog in aanmerking voor het Capels Isolatie Plan.


Veelgestelde vragen

Waarom biedt de gemeente dit aan?

De energierekening zijn weer wat lager, maar nog steeds erg hoog. Capelle aan den IJssel heeft het Capelse Isolatie Plan in het leven geroepen om mensen te helpen met het verbeteren van hun woning. Met een betere woning is je energierekening elke maand lager.


Waarom is mijn woning geselecteerd?

Juist voor oudere woningen die een verbetering goed kunnen gebruiken, maken we extra geld en tijd beschikbaar. Zo wordt energie voor iedereen weer betaalbaar.


Waarom geen zonnepanelen of spouw- en dakisolatie?

Er komt een tweede ronde begin 2025, dan is er ook de mogelijkheid om mee te doen met zonnepanelen, spouw isolatie, en dak isolatie! Het is handiger om net voor de lente je zonnepanelen te installeren voor direct rendement.
En verder heb je misschien gehoord dat er vaak vleermuizen en andere natuur huist in de spouw en het dak. Dat is geen probleem, maar daar moeten we wel rekening mee houden. Om ons daar beter op voor te bereiden nemen we dat mee in de 2de ronde begin 2025. Wordt vervolgd dus!


Wat heb ik hier aan?

Niemand wil onnodig geld verspillen. Met isolatie van je vloer, beter glas, of een hybride warmtepomp bespaar je veel op de energierekening. Je wordt geholpen door een deskundige adviseur, een betrouwbare partner, en extra geld van de gemeente.