Fix-team volop in actie

Wij zijn goed bezig! Ja, echt ;-). De rugzak van onze Fix-team collega’s zit vol energiebesparende middelen. Van radiatorfolie tot LED-lamp. Wij installeren dit zonder kosten bij huurder of eigenaar. Elk Fix-teamlid heeft hiervoor training gehad en gaat op pad met 30 verschillende artikelen.

Een Sobolt Fix-team? Jullie zijn toch die high-tech AI scale-up? Jazeker. Om impact te hebben en innovatieve software te laten landen schuwen we het handwerk echter niet. Sinds 2 jaren zijn er flexibele collega’s aangehaakt in het data & fix-team. Dit team loopt imperfecties dicht, organiseert validatie en helpt eindgebruikers. Zo leren we directer, sturen we sneller bij en creëren we tegelijk duurzame impact in de fysieke wereld. Hoe gaaf is dat?!


Het laatste nieuws

  • Innoveer met de Kluswijzer praatplaat
    Innoveer met de Kluswijzer praatplaat Innoveer met de Kluswijzer praatplaat. Samen met maatschappelijke partners, klanten en leveranciers zijn […]
  • Gave energiegesprekken aan de deur
    Gave energiegesprekken aan de deur In Tilburg zijn er deze winter duizenden warmtescans uitgevoerd. Dit heeft al vele […]
  • Webinar NIP Kennisdeling gemist?
    Webinar NIP Kennisdeling gemist? Een kleine 20 gemeenten waren dinsdag 9 mei aanwezig bij de webinar NIP kennisdeling. […]